Jussi Salonranta

Kokoomuksella hesarin etusivun mainos

  • Kokoomus menee työn kautta asettamalla työn ja yrittäjyyden etusijalle.
    Kokoomus menee työn kautta asettamalla työn ja yrittäjyyden etusijalle.

Kokoomus menee työn kautta asettamalla työn ja yrittäjyyden etusijalle.

Suomi on suurten valintojen edessä. Voimme jatkaa velaksi elämistä, tekohengittää taloutta ja jättää laskun lapsillemme. Tai voimme jatkaa jatkuvaa kituuttamista, juustohöylää ja veronkiristyksiä. Näille leikkauksille ei loppu näy, jos taudin sijasta hoidetaan pelkkiä oireita.

Lähde mukaan korjausliikkeeseen. Muuten sama vanha meno jatkuu.

Seuraa kokoomusta Facebooksissa www.facebook.com/kokoomus

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

ulf fallenius

Kukaan muu puolue ei ole saanut niin paljon pahaa aikaseksi pienyrittäjille kuin Kokoomus niin kiitos ei sille puolueelle jopa vasemmistoliitto on enemmän pienyrittäjän puolella.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Kokoomus juoksee EK:n talutusnuorassa, ja EK on suuryhtiöiden edunvalvoja.

PK-yrityksille ja ammatinharjoittajille se antaa pitkät.

Siispä yrittäjien ja ammatinharjoittajien(kin) on syytä tukeutua aivan muihin puolueisiin.

Mikko Karjalainen

Hmmm... rohkea väite ja selvästi löydetty tavallinen "salaliitto ja juoni" sielläkin, ja tietenkin kaikkien vedättämiseksi. Mielenkiintoista. Entä mikä on mielipiteesi ns. illuminaatin osallisuudesta tässä kaikessa? Onko EK sen asialla?

Kari Savinen

Siis jos tämä tarkoittaa saman menon jatkumista, jota kokoomusjohtoinen hallitus on tehnyt, niin eihän siihen voi lähteä mukaan.

Kirjoitin tuossa tänä aamuna toiseen blogiin, että ilmailukielessä suomi on kuin kone joka on joutunut lattakierteeseen, tila on sellainen, josta yleensä mikään kone ei oikene.

Syöksykierteestä kyllä oikenee vielä kone kuin kone.

Tämä tila jossa olemme ei kyllä kokoomuksen konsteilla oikene, se olisi jo oiennut.

Käyttäjän karifa kuva
Kari Fagerström

Nyt ei enää pelkkä Hesarin ilmoitus riitä, näytöt tähän astisesta ei vakuuta. Toivottavasti ihmiset tällä kertaa heräävät ja jättävät Kokoomuksen oppositioon !

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kokoomuksella ei ole ollut valtaa harjoittaa omannäköistään politiikkaa, koska hallituksessa on jouduttu hakemaan sitä Stubbin vieroksumaa konsensusta. Talouspoliittisesti valtaa on ollut enemmän demareilla.

Työnteon lisääminen on hyvin kokonaisvaltainen tavoite, jota tuskin kukaan tohtii asettaa kyseenalaiseksi. Siinä korostuu "porvaripuolen" ero vasemmistoon, joka lähtökohtaisesti pyrkii vain kakun jakamiseen välittämättä sen kasvattamisesta tai edes nykyisen suuruisenakaan pitämisestä.

Mikko Karjalainen

Konsensus = lehmänkauppoja, sulle-mulle ja lopuksi kaikki selittelemässä kameroiden eessä "miten voitto tuli omalle ryhmälle". Todellisuudessa kukaan ei ole jarruttanut vasta kun juuri ennen seinää.

Tällä hetkellä tilanne on se, että perinteisestä teollisuudesta ei ole pelastajaksi kuten aiemmin, suuret ikäluokat ovat jäämässä paksulle eläkkeelle joka tyhjentää eläkekassat noin 20 vuodessa jättäen pohjat tuleville sukupolville - jotka nyt kuvittelevat kartuttavansa eläkettään. Huoltosuhde on menossa romuksi samaan aikaan, kaikki eivät voi olla töissä hoivapalveluissa vaikka olisi 1,25 hoitajaa per vanhus (niitä on vain liikaa). Ja maailman tilanne... jos ei aivan yhtä kaaoksessa kuin vielä muutama vuosi sitten eurokriisin aikaan - niin vähintäänkin veitsenterällä - Kreikka, Putin, eri velkapommit ja ylikuumentuneet markkinat eri maissa pitävät edelleen sijoittajan hermostuneena.

Suomessa tämä seinä ei ole vielä vastassa, meillä on varaa velkaantua. Näinollen, konsensukselta on turha odottaa mitään. Suomi ajaa tällä hetkellä pimeää metsätietä pitkin, lyhyet valot päällä, vähät välittämättä hirvivaroituksista tai eilisen myrskyn mahdollisesti tielle kaatamista puista. Matka voi päättyä hyvin nopeasti, eikä meillä ole edes turvavyöt päällä.

Suomessa, etenkin demareissa ja keskustassakin, on sellaista Nokiamaista ylimielisyyttä havaittavissa. Eräänlainen kaikkivoipaisuuden harha, josta oikeastaan vain Kokoomus varoittelee. Perussuomalaiset toki tajuavat vaaran, mutta he ovat lähinnä kuin psykoottinen tai känninen kuljettaja ratin takana Euro-, kehitysapu- ja EU-vaatimuksineen - eli jos tilanne ei ole jo tarpeeksi paha - niin aina voidaan pahentaa.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Luottamus on hankittava , ei sitä voi lehdellä ilmoittaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kokoomushan on lähtenyt Soinin malliin käyttämään lehdistötukeaan Hesarin mainoksiin.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Teot ja sanat eivät ole kohdanneet toisiaan aikoihin.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Katainen oli haastateltavana aamun TV:ssa.
Kun toimittaja kysyi, oliko hänen lähtönsä Brysseliin ajoitettu siinä mielessä oikein, että kotimaan asiat olivat jossain määrin kunnossa, komissaari vastasi, että "maa eli rauhan aikaa".

Kun jatkokysymys koski BKT:n kasvumaiden ja Suomen pysähtyneisyyden ongelmaa (graafissa euron ulkopuoliset maat, kuten Britannia, Ruotsi ja erikseen USA, osoittivat kasvulukuja, jopa Ranskakin, mutta Suomi ei) Katainen viittasi Suomen ongelmien liittyvän:
a) ulkomaankauppariippuvuuteen
b) maan rakenneongelmiin (mm. sote-ähky)
c) ikäpyramidin kestävyysongelmaan (-vajeeseen).

Silti siitä unohtui vielä (a) yli 600.000:een noussut bruttotyöttömyys, (b) maan lisävelkaantuminen, (c) BKT:n laskeminen kolmatta vuotta (2015 ehkä jo neljättä) putkeen, (d) Suomen Kreikka-vastuiden räjähdysalttius ja (e) ajatus euroalueen murenemisesta eli Suomen mahdollinen kohtalo euroeron sattuessa..

Puolueen lehti-ilmoitus työstä ja yrittäjyydestä on toki aikeena hyvä: lisää yrityksiä ja lisää työtä! Sitä korjausliikettähän six-to-four pack on tavoitellut 4 vuotta Kokoomuksen johdolla.

Hallituksen tai Kataisen näytöt vain eivät ole tukeneet lehti-ilmoituksen tavoitetta niin, että ne "olisivat lihallistuneet". Siksi tradingeconomics.com Suomi-sivuilla kannattaa käydä.
http://www.tradingeconomics.com/finland/indicators
"Business confidence" näyttää tältä. Käyrää kannattaa tarkastella v:sta 2011 alkaen:
http://www.tradingeconomics.com/finland/business-c...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ei siitä noita asioita "unohtunut", vaan Katainenhan nimenomaan kertoi SYITÄ ongelmiin, joita ei esittämälläsi tavalla ollut spesifioitu juuri siinä kysymyksessä.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Kataisen track record v. 2007-2015 kertoo myös ns. kyvyttömyydestä, vaikkei välttämättä henkilökohtaisesta menestyksen puutteesta.

Ongelma näyttää olevan se, että Katainen(kaan) ei osaa (halua?) nähdä po. yhteyksiä, kuten Suomen, EU:n ja etenkin EMU:n kautta, "saamia" ongelmia, six-packin toimien tai toimettomuuden kautta synnytettyä työttömyyttä ja siten lisävelkaantumisen tarvetta, tai eurosidonnaisuuden ja kauppataseongelman välistä yhteyttä. Tai yritysten katomista kokonaan kuvasta tai maasta pois.

Koskahan Kokoomus pohtii esim. kolmiota a) jäykät työmarkkinat, b) kiinteä vierasvaluutta € [se on 'vieras', koska emme voi itse sen arvoon vaikuttaa] ja c) työttömyys ainoana joustavana?

Euroalueen koossa pitäminen on jo tainnut maksaa Draghin sanoin "whatever it takes". Kattoa ei ole?

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

En tiedä vielä mitä puoluetta tulen eduskuntavaaleissa äänestämään, mutta siitä olen aivan satavarma etten tule äänestämään Kokoomusta. Olen pienyrittäjä ja samaa mieltä kuin ensimmäinen kommentoija. Kokoomus ei totisesti ole mikään pienyritysten etujen ajaja. Sen sijaan Kokoomus kannattaa DDR-henkistä sääntelyä siinä missä usein myös SDP ja Keskustakin (joita niitäkään tuskin äänestän). Esimerkiksi panimoala kärsii aivan tolkuttoman surkeasta, alkoholipolitiikkaan kytkeytyvästä lakiviidakosta joka haittaa alan toimijoita siinä määrin, että nuoret yrittäjät perustavat panimonsa mielummin Viroon. Panimot eivät myöskään saa myydä tuotteitaan suoraan suomalaisille, joten tämäkin onnistuu vain kierrättämällä Suomessa valmistetut oluet Virossa sijaitsevan varaston kautta. Mitään tällaista sääntelyä Kokoomus ei halua poistaa sen enempää kuin muutkaan suuret puolueet, koska ne eivät suuria ylikansallisia olutvalmistajia haittaa. Tämä panimoala oli siis vain yksi esimerkki ilmiöstä joka näkyy kyllä muuallakin. Poliitikot peesaavat suuria yrityksiä ja se on yksi syy miksi Suomi näivettyy. Ei tajuta, että Neuvostoliitto romahti jo yli 20 vuotta sitten. Pelkkien suurten vientiyritysten jeesaaminen on perua juuri Neuvostoajalta, eikä Kokoomuskaan halua tekevän sille yhtikäs mitään. Eikä tuota tosiasiaa mitkään mainokset yhtikäs miksikään muuta.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Lähdemme mukaan korjausliikkeeseen. Siinä liikkeessä ei ole kokoomus mukana.

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen

Työväenpuolue.. Kokoomus.

Ja eikös Sauli ollut työväen presidentti?

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Valitettavasti Kokoomus on harkitsemattaan hylännyt erään perinteisen äänestäjäkuntansa - pienyrittäjät. Puheissa kylläkin mielissä mutta teoissa poissa.

Onneksi on vaihtoehtokin jota monen kannattaa harkita eli Piraattipuolue ja siinä etenkin Piraattien listalla olevat puolueeksi hakeutuvan Viskipuolueen ehdokkaat.

Ainakin itselläni Piraatit vaalikoneissa tulivat Kokoomuksen rinnalle ja ohi - ja etenkin Viskipuolueen ehdokkaat.

Matias Härkönen

Samat kyltit oli käytössä viime vaaleissa. Silloin kyltit osoittivat paremminvointivaltioon ja toinen menneisyyteen. Oli myös kokoomuksen korvat kuuntelee kamppista. Ei kuitenkaan kuunneltu yhtään mitään.

Menneisyydellä viitattiin tietysti persuihin, jotka saivat valtavan vaalivoiton. Valitettavasti eivät saaneet kuitenkaan sellaista vaalivoittoa, että oltaisiin silloin jo voitu muuttaa tuo suunta paremminvointivaltioon. Paremminvointivaltiota emme saaneet. Kaikki mittarit taloudessa, työttömyydessä ja valtionvelassa näyttää vain entistä enemmän miinusta.

Niin ja todettakoon vielä, että velkarahallahan nuo mainokset hesarissakin maksetaan. Puolueille jaetaan tukea, jota varten joudutaan ottamaan velkaa ja veronmaksajat maksaa.

Tuossa vielä tuo vanha kyltti.

http://img.yle.fi/uutiset/talous/article5087545.ec...

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Olisi mukava tietää vastaisuuden varalle, kuinka paljon kokoomus maksaa Uudelle Suomelle Salonrannan lähettämästä mainoksesta.

Kari Savinen

Hesarissa ollut kokosivun ilmoitus on jälleen osoitus siitä, että kokoomus-puolueessa ei liene kovinkaan paljoa maalaisjärkeä siihen, mihin rahoja tuhlataan.
Tämä ilmoituskulu toivottavasti menee "omasta pussista" eikä siten kuin kävi ns. Himasselvityksen kanssa.

Työstä puhuminen pitää sinänsä paikkansa, että suomen kansalaisilla on nyt hirvittävä työ kokoomuksen harjoittaman "maailmanparantamisen" ym. sekoilun jälkeen.

Ei kokoomuksessa kaikki edustajat ja ministerit ole vietävissä, ei toki mm. Vapaavuori ja Ben-setä esimerkiksi ovat aivan OK-tyyppejä.

ulf fallenius

Niin loppujen lopuksi Kokoomus ja EK siinä se on se heidän agendansa.

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

Jos on tolkuttomasti rahaa, voihan sitä syytää vaikka kuinka näyttäviin mainoskampanjoihin. Miksi tyytyä vain vanhanaikaiseen lehtimainokseen? Vähän kunnianhimoa ja mielikuvitusta sinne Kokoomuksen kampanjatoimistoihin! Miten olisi Suomen, tai vielä paremmin koko maailman SUURIN ulkomainosbanderolli Helsingin keskustaan? Miten olisi 24/7 Suomen suurimpien kaupunkien yläpuolella lentävät ilmalaivat, massiiviset zeppelinit joissa lukee tolkuttoman isoilla kirjaimilla tämä Kokoomuksen sanoma?

Olette selkeästi Suomen amerikkalaisin puolue, mutta vaatimattomuudessanne olette niin suomalaisia kuin vain suomalaiset voivat olla. Kun olette tuon amerikkalaisen linjan ottaneet, tehkää siitä nyt ainakin näyttävää ja suureellista amerikkalaiseen tyyliin!

Toimituksen poiminnat