Jussi Salonranta

Karjalainen: Kokoomus saa 2 paikkaa Savo-Karjalasta vastoin HS-ennustetta

Savon Sanomien ja Karjalaisen (4.4.) teettämän alueellisen kyselyn mukaan Kokoomus on saamassa kaksi (2) paikkaa Savo-Karjalasta vaalipiiristä. Helsingin Sanomien paikkaennuste väitti Kokoomuksen saavan vain yhden paikan (1).

Savon Sanomien ja Karjalaisen alueellinen kysely myös vahvistaa edelleen Ilkan, Pohjalaisen ja Lapin Kansan kyselyiden heikkoja signaaleja, joiden mukaan Keskustan valtakunnallinen kannatus olisi jäämässä alle 23%:iin vaaleissa. Keskustan kannatus kasvaa Savo-Karjalassa, mutta jää prosenttiyksikköä jytkyä edeltäneestä tasosta.

SDP puolestaan on menettämässä Savo-Karjalasta yhden (1) kansanedustajan ja saamassa kolme edustajaa aiemman neljän edustajan sijasta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Taitaa olla enemmän toiveajattelua. Kyllä A:n analyysikin lupailee vain yhtä paikkaa kokoomukselle.

http://www.accuscore.fi/savo-karjala.html

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Kokoomuksen kutistuminen pienpuolueeksi olisi valtion talouden kannalta myönteinen ilmiö, koska kokoomukselta puuttuu talousosaaminen. Eihän tarvitse tarkemmin perustella?

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Oliko Salonrannan mahdotonta kirjoittaa kyselyn antamat tulokset kaikkien puolueiden osalta. Onneksi eräs valistunut henkilö on laatinut samasta kyselystä huomattavasti onnistuneemman kirjoituksen. Siitä hänelle suuret kiitokset.

Toimituksen poiminnat